Kun seks initielle investeringer i seed-fase på landsbasis!

10. februar 2011

En interessant rapport fra Nordisk InnovationsCenter som viser hvor få investeringer som er registrert av Norsk Venturekapitalforening i såkornsfasen. Seks initielle investeringer på landsbasis i denne fasen er trist lesning (se side 30 under). Den norske delen er utarbeidet av Stein Jodal i Innovasjon Norge. Det er mulig å se rapporten på denne siden.

3 svar til Kun seks initielle investeringer i seed-fase på landsbasis!

Lars Frelsøy sier:

Vet ikke hvorfor du sverger til et så lukket format som ISSUU som bare “låser inne” et pdfdokument i et lukket skybasert flashformat. Dette er etter min mening en av flere typiske ekstrakter av Web 2.0 bølgen.Bare fordi noe er nytt så virker det av og til som man slutter å spørre om løsningen som man har tatt i bruk representerer en forbedring fra det foregående. Jeg vil hevde det motsatte da en pdf av et dokument er bedre as is sammenlignet med et dokument låst i 1 type formfaktor online som en lukket bok. Dokumenter man finner på ISSUU er gjerne slikt man vil lese når man har anledning til og i tillegg ikke alltid er lesevennlig i det formatet som man finner det i på ISSUU, det blir derfor dobbelt (tragi)komisk at man ikke kan lese dokumentet man har opplasted med den intesjon at folk skulle finne og lese dokumentet lettere. Heretter anbefaler jeg derfor en download button til dine publikasjoner dersom du har noen intensjoner om å skape traction for stoffet ditt som forøvrig er relevant og interessant nok. ;-)

Lars Frelsøy sier:

Ser i etterkant at jeg var litt kjapp, og at man som innlogget i Issuu kan laste ned dokumentet som pdf. Det gikk ikke klart frem av brukergrensesnittet. Beklager dette.

Håvard K. sier:

Takk for engasjement og interessen for det jeg publiserer. Hyggelig å høre at du synes det er relevant og interessant.