oppdrag-underside

Oppdrag

Håvard K. Bjor er en godt ansett foredragsholder og foreleser innen entreprenørskapsfag. Han har blant annet vært hyret inn som foreleser ved BI, HiOA, UiO, NMBU og Middle Eastern Technical University. Han er fast foreleser i entreprenørskap for studenter innen industriell økonomi ved Norges miljø og biovitenskapelige universitet . Han har erfaring fra oppstart i Norge og internasjonalt. Denne erfaringen ønsker han å kunne dele gjennom ulike oppdrag som foredrag, undervisning og innleid bistand i oppstartsselskaper (management for hire).

 

 

 

De tre mest benyttede foredrag/forelesninger er:

1. Finansiering av oppstartselskaper

2. Forretningsmodeller

3. LEAN Startup

Foredrag og forelesninger holdes over hele landet, og holdes på både norsk og engelsk. Forelesninger er holdt på ulike nivåer; fra videregående første år til universitetets masternivå. Temaer for foredrag og undervisning er knyttet til entreprenørskapsfeltet, samt nært beslektede områder.

 

Bjor holder foredrag og forelesninger innen de fleste entreprenørskapsfelt.

 

Noen tilbakemeldinger:

“…han var med på å lansere energyXT på det Europeiske markedet. Han gjorde en fabelaktig god jobb med denne lanseringen som var en stor suksess for både selskapet og Forskningsparken.”
- Monika Svanberg
Direktør, Forskningsparken i Oslo

 

“Jeg har fulgt Siviløkonomenes/Econas nettverksmøter i mange år, men husker ikke at noen har fanget så mye interesse at deltakerne satt nesten en time ekstra for å høre på bonuspresentasjonen. De som av enn eller annen grunn måtte gå virket skuffet over å måtte forlate lokalene. Jeg hadde selv en avtale 19:30, men meldte at jeg ble forsinket. “

- Milorad Dunderovic
Siviløkonom

 

“Både jeg og studentene satte pris på Håvard som foredragsholder på BI – han greier å kombinere teoretiske modeller og praktiske tips fra egen erfaring på en veldig balansert måte.”

- Deniss Rutseikov
Foreleser, Institutt for innovasjon og økonomisk organisering, Handelshøyskolen BI i Oslo

 

“Håvard har forelest for våre masterstudenter omkring temaet “finansiering av oppstartsselskaper” ved flere anledninger. Håvards betydelige erfaring og åpenbare kompetanse på området, kombinert med hans evne til å engasjere studentene, gjør at jeg med største trygghet kan anbefale ham videre.”
- Daniel Leunbach
Prosjektleder, Senter for entreprenørskap – Universitetet i Oslo

 

“Vi var så heldige å få Håvard som facilitator i idegenerering ved Ullern vgs. Han bidro til mange gode ideer og stort engasjement og skaperevne hos entreprenørskapselevene.”

- Ingvild Bergskaug
Økonomilærer, Ullern Videregående skole – en nasjonal demonstrasjonsskole

 

Ta kontakt for uforpliktende samtale.